Motor Racing Outreach Association

 

2014 MRO Motor Sports Ministry Training Seminar hosted by LifeWay Men
January 10th-12th, 2014

 

Hosted at: Lifeway Corporate Headquarters, 1 Lifeway Plaza, Nashville, TN

 

DOWNLOAD REGISTRATION FORM and email it to mdesouza@go2mro.com or call the MRO Office at 704.455.3828

 

Cost:  $175.00 Per Attendee

$75.00 Per SPOUSE of Attendee
Member Discount: $90.00 Per Active Member

 

Registration Deadline: December 31st, 2013

*A non-refundable $100.00 processing fee applies for cancellations AFTER December 31st, 2013

 


Host Hotel - Airport Super 8 Nashville
720 Royal Parkway, Nashville, TN 37214
(10 Minutes from Conference)

 

Two Queen Beds - $67.00
Single Queen Bed - $59.00

 

Call 615-889-8887 and mention group "MRO"


Tentnative Conference Schedule, Subject to Change Without Notice.

 

Friday - January 10th
7:00-7:10 pm..........Welcome & Introductions - Kyle Froman
7:10-7:45................Getting Started - Kyle Froman
7:45-7:50................Break (5 minutes)
7:50-8:30……….....Answering the Call - Raymond Rizzo

 

Saturday - January 11th
8:00-8:45am...........Personal Maintenance - Billy Mauldin
8:45-8:50................Break (5 minutes)
8:50-9:35………….The Power of Presence - Billy Mauldin
9:35-9:40................Break (5 minutes)
9:40-10:25………..Relationship Construction - Kyle Froman
10:25-10:30............Break (5 minutes)
10:30-11:15………Trauma Response - Billy Mauldin
11:15-11:20…….….Break (5 minutes)
11:20-12:05…….….Addiction Response - Mike Coupe
12:05pm-1:35pm.....Lunch (1 1/2 hours)
1:35-2:20………….At the Track Activities - Kyle Froman
2:20-2:25................Break (5 minutes)
2:25-3:10…………Team Development - Kyle Froman
3:10-3:15................Break (5 minutes)
3:15-4:00………….Financial Responsibility - Billy Mauldin
4:00-4:05................Break (5 minutes)
4:05-4:50……………Personal Responsibility - Jason Ellerbrook
4:50-4:55................Break (5 minutes)
5:00-5:40................Gauging Ministry Effectiveness - Billy Mauldin

 

Sunday - January 12th
8:30-10:10a............Group Discussion / Review
10:10-10:15............Break (5 minutes)
10:15-11:15............Chapel & Communion
11:15-11:30……..….Closing Remarks

 


2014 Motor Sports Ministry Sports Presenters

 

Billy Mauldin - MRO President and Chief Executive Officer
Kyle Froman - MRO Director of Development & Association
Raymond Rizzo - Motor Racing Outreach Assocation Chaplain
Mike Coupe - Founder & Director of Place of Hope

Jason Ellerbrook - Leader of Lifeway Men

 

For information about how to join the MRO Association, please contact Kyle at kfroman (at) go2mro.com.

 


For information about how to join the MRO Association, please contact Kyle at kfroman (at) go2mro.com.